Ja en fem 28…

Dia amunt dia avall i coincidint amb la Fira de Sant Josep de 1993, vam obrir portes a Backup Comunicació a l’avinguda del Canal, 7 de Mollerussa.

Llàstima que tal i com està el pati no puguem gaudir cara a cara amb tots vosaltres d’aquest aniversari. El que farem es posposar-ho al 2023 que ja haurà tornat tot a la normalitat i així celebrarem tots plegats el 30è aniversari.

 

Restyling farmàcia òptica ortopèdia Roc

El passat mes de juliol vam deixar enllestit el restyling que hem fet al logo de la farmàcia i òptica Roc d’Almacelles.

La Carol no volia un gran canvi, ja que li agradava molt el logotip que tenien de sempre, però calia afegir-hi l’ortopèdia.

Ha esta tot un plaer treballar amb vosaltres i arribar a aconseguir que us agradi la nostra nova proposta.

Ara, caldrà renovar l’antiga i aplicar-la d’entrada a les reformes que esteu fent a l’òptica.

Nova imatge per a la farmàcia del secà

Des del 2 de maig està oberta la nova farmàcia del Secà.

Des que vam comença ha estat un plaer treballar amb la Marta, en tot moment hem tingut molt clar el que ella volia i el que nosaltres li hem proposat li ha semblat tot bé.

Així que, si us fa falta quelcom de la farmàcia, ara està al carrer Llibertat, 84, al barri del secà de Lleida.

Redisseny del logotip de Trip&Track

Aquest mes de març hem acabat el logotip per a l’empresa del Pere i l’Alberto. Ha estat un redisseny de l’antic logotip on hem respectat part de la identitat que aportava i hem tingut molt en compte que l’aplicació en diferents suports i formats sigui el més atractiva i efectiva possible.

Us deixem el seu web: www.tripandtrack.es i el seu FB: https://www.facebook.com/TripandTrack/ son plens d’aventures…

Fem 25 anys !!

Dia amunt dia avall i coincidint amb la Fira de Sant Josep de 1993, vam obrir portes a Backup Comunicació a l’avinguda del Canal, 7 de Mollerussa. Aquesta aventura, que ja fa 25 anys que dura, ha estat una gran lluita del dia a dia per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients i evolucionar tots plegats en el pas del temps.

Volem agraïr la confiança que tots heu dipòsitat en nosaltres durant aquests anys, així que, durant un any, cada dia -entre setmana- penjarem aleatòriament al nostre compte d’Instagram, un treball dels molts que hem fet durant aquest temps, repassarem una mica el nostre arxiu a veure que en surt, i si es vostre, el recordeu o l’heu vist algun cop, feu-nos un comentari, segur que podrem recordar plegats alguna anècdota d’aquell moment.

I si us fa gràcia algún en especial, només cal que ens ho digueu i també el penjarem…  🙂